Onroerend goed

Financiering van onroerend goed

Onroerend goed aankopen of verkopen namens je onderneming doe je niet zomaar. Het heeft verschillende implicaties voor de financiële gezondheid van je bedrijf, de investering moet kloppen en je wilt natuurlijk voor de meest gunstige oplossing kiezen. Menian MKB Advies adviseert en begeleidt het totale financieringsproces. Hierbij wordt gekeken naar de volledige situatie: inclusief kortlopende leningen en eventuele overwaarde van het onroerend goed dat al in het bezit is. Het uitgangspunt is een gezonde basis, zodat je kunt werken aan een succesvolle toekomst. 

Direct contact opnemen

Altijd onafhankelijk advies

Mijn focus ligt op de financiële gezondheid van jouw onderneming en vanuit dat kader kun je ook op mijn advies rekenen. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgebouwd met de financiering van onroerend goed. Ik heb diverse aan- en verkopen mogen adviseren op het gebied van financiering. Om mijn kennis en ervaring verder uit te bouwen, volg ik momenteel de opleiding Makelaardij. Een advies is altijd op maat, omdat ieder bedrijf weer anders is. Zo is ook elk type financiering anders, wat een effect heeft op jouw ondernemersplannen. Daarom werp ik een kritische blik op voorwaarden en tarieven en kijk ik wat het beste aansluit op de situatie: een eigentijdse of traditionele geldverstrekker, of een combinatie hiervan in de vorm van gestapelde financiering. Hierin ben ik volledig onafhankelijk.

1. Behandelen

Een analyse van de huidige situatie en de route naar de gewenste situatie. Ik stippel dit voor je uit zodat jij met vertrouwen kunt investeren.

2. Bijsturen

Verbetersuggesties helpen je bij de financieringsaanvraag. Bij scheve financiering kom ik met een constructief voorstel om de liquiditeit te verbeteren.

3. Begeleiden

Betere voorwaarden, lagere tarieven, een aantrekkelijke bedrijfslening of een hypotheek nemen op je pand. Ik begeleid je naar de beste financieringsoplossing.

Voor het MKB

Heb je al onroerend goed in je bezit en wil je de liquiditeit van je onderneming verbeteren? Of heb je behoefte aan een analyse van de financiële situatie van jouw bedrijf? Je kunt bij Menian MKB Advies terecht voor advies over allerlei vraagstukken.

Over financieel advies

Bedrijfslening aanvragen

Als voormalig kredietbeoordelaar weet ik precies waar een geldverstrekker naar kijkt om de aanvraag voor een bedrijfslening te beoordelen. Zo maak je meer kans om goed door de toetsing heen te komen en het pand aan te schaffen dat je op het oog hebt. Doordat ik weet wat er speelt in het MKB, werk ik samen met jou aan een goede financiële gezondheid van je onderneming. Ik sta je graag persoonlijk te woord om meer te vertellen.

Direct contact opnemen